Gebruikerslicentie

Een gebruikerslicentie van het Norminstituut Bomen geeft u en de collega’s binnen uw organisatie onbeperkt en overal toegang tot alle instrumenten, waaronder het Handboek Bomen, het rekenprogramma Boommonitor Online en de Bomenposters.

Via het login-menu op de website en de inlogcode hebben licentiehouders toegang tot de instrumenten. Deze instrumenten worden frequent geactualiseerd en uitgebreid, de updates ontvangt u gedurende uw licentieperiode altijd kosteloos.

De gebruikerslicentie omvat tevens kosteloze deelname aan de regionale themabijeenkomsten en de landelijke gebruikersdag. Ondersteuning door onze consulent via persoonlijk contact, het inbrengen van vakkennis door middel van de loketfunctie en de mogelijkheid van het gebruik van de telefonische helpdesk maken de licentie compleet.

Voor het gebruik van de licentie is geen specifieke software nodig en hoeft uw automatiseringssysteem niet te worden aangepast. Alles is web-based en verloopt dus via een beveiligde online verbinding.

Meerdere gebruikers kunnen binnen dezelfde gebruikerslicentie gelijktijdig inloggen en daarmee gebruikmaken van de instrumenten. Op deze manier is uw licentie dus letterlijk altijd en overal beschikbaar, op uw flexwerkplek, thuis, op kantoor maar ook in het veld of tijdens een bouwvergadering op uw tablet. Online inloggen en klaar…

Voor het gebruik van onze instrumenten (inclusief het verwijzen naar) is een gebruikerslicentie noodzakelijk. Deze licentie heeft een standaard gebruiksduur van minimaal 12 maanden en kan daarna worden verlengd. De kosten van een licentie zijn afhankelijk van het aantal inwoners in uw beheergebied, voor bedrijven gelden specifieke licentietarieven. Een aanbieding stellen wij vrijblijvend voor u op.

Wij informeren u graag nader over de gebruikerslicentie. Maak gebruik van het contactformulier op onze site zodat wij uw vragen rechtstreeks kunnen beantwoorden.

Wij zijn u graag van dienst!