Actualiteit

Thema:
Kennisbank
2 april 2020

Kennisbank live!

In de Kennisbank wordt het Handboek Bomen, via een ‘slimme’ zoekmachine, geheel digitaal ontsloten en wordt bovendien alle actuele relevante informatie uit de vakwereld gedeeld. Ook de overige instrumenten zoals Boommonitor, de Resultaatsmeter en de Bomenposters zijn uiteraard opgenomen in de Kennisbank.
Lees Verder
Thema:
Boommonitor
18 maart 2020

Update Boommonitor i-Tree Canopy

Het rekenprogramma Boommonitor wordt periodiek geüpdatet. Binnen het tabblad ‘Specificaties’ is een filter toegevoegd voor de keuze en zoekfunctie van een boomsoort, zodat u snel op basis van ‘sortiment’ of een ‘specifieke boomgrootte’ kunt vinden wat u zoekt. Tevens zijn voor een groot deel van de bomen uit de bomenlijst foto’s toegevoegd en is de bomenlijst in omvang uitgebreid tot ruim 350 gangbare boomsoorten en cultivars.
Lees Verder
Thema:
Handboek Bomen
18 maart 2020

Handboek Bomen Junior, Planten Bomen

Gisteren zou de Nationale Boomfeestdag plaatsvinden. Tijdens de Nationale Boomfeestdag planten kinderen door heel Nederland duizenden bomen. Het is natuurlijk geen verrassing dat wij vinden dat de bomen goed geplant moeten worden en nazorg moeten krijgen. Daarom is Norminstituut Bomen partner van de Nationale Boomfeestdag. Ter gelegenheid van de Nationale Boomfeestdag hebben we het Handboek Bomen Junior Planten Bomen ontwikkeld.
Lees Verder
Thema:
Algemeen
18 maart 2020

Bereikbaarheid Norminstituut Bomen

Uiteraard volgen ook wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en houden we ons aan de voorschriften van het RIVM. Concreet houdt dit in dat wij de komende tijd vanuit huis werken en helaas weinig klanten fysiek kunnen ontmoeten.
Lees Verder