10 November Landelijke Gebruikersdag

Onderdeel van Thema
Evenementen
29 juni 2015

Natuurlijk duurt het allemaal nog even, maar na de zomervakantie is het snel weer november. Dan staat onze jaarlijkse Gebruikersdag gepland!

We zijn dit jaar te gast bij de gemeente Utrecht op de bijzondere locatie van The Colour Kitchen. Dit voormalige schoolgebouw is verbouwd tot een smaakvol restaurant met een heuse theaterzaal als congreslocatie.

Na de afgelopen periode heel hard aan de Resultaatsmeter te hebben gewerkt, kunnen we u op de Gebruikersdag de definitieve versie presenteren. De gemeente Utrecht heeft meegewerkt aan de pilot, Jeroen van Gaalen zal in de openingspresentatie zijn ervaringen met u delen. De planning en opzet van de logische vervolgstappen; training, gebruik en certificering van controleurs zullen wij op de Gebruikersdag ook bekendmaken.

Verschillende gebruikers, waaronder de gemeenten Schagen en Almere, zullen op deze dag hun ervaringen als licentiehouder met u delen. En uiteraard kunt u, zoals u dat inmiddels van ons bent gewend, weer een boeiende spreker verwachten die vanuit een geheel ander perspectief naar ons vakgebied kijkt. Het partnerschap met Entente Florale / De Vitale Groene Stad komt eveneens aan de orde; de groenste stad van Nederland is op deze dag ook aanwezig.

Direct na de zomervakantie ontvangt u als licentiehouder een uitnodiging voor de kosteloze Gebruikersdag, u kunt zich dan direct inschrijven. Het is handig om 10 november alvast in uw agenda te noteren.

Ten slotte wensen wij u een fijne vakantie en uiteraard zijn wij tijdens de vakantieperiode continu voor u beschikbaar.