Addenda Handboek Bomen 2014

Onderdeel van Thema
Handboek Bomen
16 maart 2017

Aansluitend op hoofdstuk 5 en hoofdstuk 14 is nu ook hoofdstuk 10 Visuele boomveiligheidscontrole (BVC) herschreven en als vervanging van het bestaande hoofdstuk binnen de Addenda voor iedereen beschikbaar.

Het Handboek Bomen is een zorgvuldige bundeling van gestandaardiseerde procedures, normen en kwaliteitseisen die betrekking hebben op de uitvoering van werkzaamheden in, rond en met bomen. Het Handboek Bomen is met grote zorg opgesteld door het Norminstituut Bomen en is gevalideerd door een brede afspiegeling van de vakwereld, waaronder opdrachtgevers, opdrachtnemers en onderwijsinstituten.

Het Handboek Bomen is een dynamisch document dat op basis van concrete situaties of voortschrijdend kennisinzicht in de markt, geregeld wordt aangepast. Opdrachtgevers, aannemers en leveranciers kunnen via het loket van Norminstituut Bomen altijd op- en aanmerkingen kenbaar maken.

U vindt genoemde addendumhoofdstukken in de Addenda achter de inlog onder de knop Handboek Bomen 2014. Als niet-licentiehouder kunt u inloggen op onze site met de gebruikersnaam: GAST en het wachtwoord WELKOM.

Toepassing van het Handboek Bomen en de Addenda, inclusief verwijzing, is uitsluitend toegestaan voor licentiehouders van het Norminstituut Bomen conform de licentievoorwaarden.