Bijeenkomsten 2023
1 dec 2022

Het afgelopen jaar hebben we met de themabijeenkomsten weer alle provincies aangedaan. Het was leuk en heel nuttig om alle licentiehouders weer actief te betrekken bij de activiteiten en ontwikkelingen van onze organisatie. Voor 2023 zijn ook weer heel wat activiteiten gepland.

We starten het jaar met de Kennisbijeenkomsten voor de Data Inspecteurs Bomen. Deze DIB’ers wisselen graag kennis uit met elkaar en wij informeren hen over de ontwikkelingen. Gedurende het jaar zijn er diverse examens voor het behalen van de beide DIB-certificaten.

Vanaf februari starten we ook weer met de provincietour. Alle licentiehouders zijn daarop welkom om kennis uit te wisselen en alles te horen over de nieuwste ontwikkelingen.

Speciaal voor uitvoerende boomverzorgers en betrokkenen bij het beheer en onderhoud van bomen organiseren we in het voorjaar twee speciale bijeenkomsten. Deze sessies gaan in op het gebruik van het Handboek Bomen in snoeibestekken en de relatie met datapaspoorten.

Op 25 mei zijn we te gast in Apeldoorn voor onze Landelijke Gebruikersdag, die dit jaar in het teken staat van het thema Boombescherming. Alle licentiehouders zijn welkom.
Voor alle data en inschrijvingen van examens en bijeenkomsten verwijzen we naar onze website.

TERUG