Extra consulent
1 dec 2022

Norminstituut Bomen bestaat 10 jaar, het feestjaar is bijna ten einde. Vanwege de structurele groei van de organisatie en het toenemende aantal licentiehouders start er in 2023 een nieuwe consulent. Nieuwsgierig wie ons team komt versterken?

Norminstituut Bomen heeft als doel om de kwaliteitszorg van bomen te verbeteren. De achterliggende visie is dat juist bomen in de stedelijke omgeving substantieel bijdragen aan de leefomgeving. Onze instrumenten worden inmiddels door driekwart van de gemeenten en diverse andere organisaties gebruikt. Het Handboek Bomen 2022 wordt stevig omarmd en dat zien we terugkomen in beleidsstukken, LIOR’s en uitvragen. Daar zijn we blij mee!

Dit gaat uiteraard niet vanzelf: ondersteuning van onze licentiehouders door onze consulenten is daarvoor van wezenlijk belang. Vanwege de groei en de aandacht die we willen (blijven) geven aan de licentiehouders start er begin 2023 een extra consulent. We zijn blij dat Tom Corton ons team komt versterken. Met zijn jarenlange ervaring in de branche bij aannemers en boomtechnisch adviesbureaus is hij een welkome aanvulling. Tom zal met name Marc Meijer ondersteunen in de provincies boven de grote rivieren.

TERUG
Nieuwe chat starten

Er is helaas een technische fout opgetreden. Wil je ons helpen deze chatbot te verbeteren? Meld wat er misging via info@norminstituutbomen.nl. Alvast bedankt!

Veld mag niet leeg zijn