Nieuwe gezichten

Onderdeel van Thema
Algemeen
13 juni 2017

De afgelopen 5 jaar is Norminstituut Bomen hard gegroeid, niet zozeer in personele omvang als wel in het aantal licentiehouders.

Om alle ruim 250 aangesloten organisaties goed te kunnen bedienen en alle processen correct en zorgvuldig te laten verlopen hebben we nieuwe collega’s aangetrokken.

Het team van Norminstituut Bomen is uitgebreid met twee collega’s. Melanie Brunings wordt structureel ingehuurd als coördinator voor het examen gecertificeerd Controleur Handboek Bomen. Haar ervaring op het gebied van boomtechnisch advies en haar secure aard van werken maken haar zeer geschikt hiervoor. Collega Willem Zevenbergen gaat ons ondersteunen als consulent. Willem heeft behoorlijk wat jaren gewerkt in de boomverzorging en het boomtechnisch onderzoek, en de laatste jaren vooral in de specialistische (groene) personeelsvoorziening. De komende maanden zal Willem samen met Marc Meijer de bestaande licentiehouders bezoeken. Daarna zal hij voornamelijk in het zuiden de positie van het Norminstituut Bomen gaan verstevigen.