Regionale themabijeenkomsten

Onderdeel van Thema
Evenementen
11 februari 2016

Binnenkort ontvangen de licentiehouders weer een uitnodiging om kosteloos aanwezig te zijn bij een van onze 24 regionale themabijeenkomsten. Zoals de naam al aangeeft, worden er rondom een specifiek thema bijeenkomsten gehouden die te maken hebben met de beschikbare instrumenten binnen de licentie.

De thema’s zijn:

1. Licentie Norminstituut Bomen: de instrumenten en het gebruik in vogelvlucht.

2. Boommonitor: Ontwerp, toepassing en het gebruik van de boommonitor online.

3. Handboek Bomen 2014 en Uitvraag & Bestekken.

4. Resultaatsmeter.

De themabijeenkomsten worden op zes gastlocaties in Nederland georganiseerd. De volgende gemeenten verlenen het Norminstituut Bomen gastvrijheid: Dordrecht, Castricum, Borne, Echt-Susteren, Bunschoten en Utrechtse Heuvelrug.

Wilt u meer weten over een van de thema’s, dan kunt u zich opgeven voor de betreffende themabijeenkomst. Uw collega’s zijn ook van harte welkom! Of u kunt hen attenderen op onze themabijeenkomsten, want hoe meer collega’s de functionaliteiten van de instrumenten kennen, des te effectiever deze kunnen worden ingezet.

Wilt u liever een speciaal op uw gemeente afgestemde maatwerk-themabijeenkomst houden bij u op locatie, dan is dit vanzelfsprekend mogelijk. Dergelijke maatwerk-themabijeenkomsten zijn niet kosteloos, maar bieden u wel de mogelijkheid om uw licentie intern optimaal te implementeren. Vraag ons naar de mogelijkheden!