Regionale werksessies

Onderdeel van Thema
Evenementen
22 mei 2014

De afgelopen weken hebben wij vele licentiehouders mogen begroeten tijdens onze regionale werksessies. De werksessies zijn verspreid over Nederland georganiseerd. Dit jaar waren wij te gast bij de gemeenten Deventer, Lansingerland, Nijkerk, Venray en Zaanstad.

Tijdens de werksessies stond het gebruik van de instrumenten van het Norminstituut Bomen centraal. Natuurlijk is uitgebreid stilgestaan bij het vernieuwde en uitgebreide Handboek Bomen 2014. Ook is ruimschoots aandacht besteed aan de mogelijkheden om het Handboek toe te passen in combinatie met bestekssystematieken.

Nu alle licentiehouders beschikken over het Handboek Bomen 2014 is een goede implementatie van belang. De werksessies bieden gebruikers ruimte om één-op-één vragen te stellen over de toepassing van onder meer het Handboek Bomen bij situaties en projecten die zich voordoen in hun beheergebied. Zo worden de instrumenten van het Norminstituut Bomen effectief ingezet en wordt de kwaliteitszorg voor bomen gewaarborgd.

Voor licentiehouders die de werksessies niet konden bijwonen maar wel behoefte hebben aan praktische ondersteuning, kunnen wij een in company werksessie verzorgen. Heeft u interesse? Neem contact met ons op via info@norminstituutbomen.nl of maak gebruik van ons vragenformulier.