Landelijke Gebruikersdag 2022 krijgt vorm!
11 nov 2021

Het eind van het jaar komt snel dichterbij… Hoog tijd voor meer informatie over de Landelijke Gebruikersdag 19 mei 2022 in Gouda!

Volgend jaar een heel bijzondere jubileumeditie; we bestaan 10 jaar, presenteren ons bestuur en lanceren Handboek Bomen 2022. Deze dag vindt plaats in de schitterende Sint-Janskerk, met de wereldberoemde Goudse Glazen. De kerk ligt in de binnenstad naast het stadhuis op de markt, op loopafstand van Station Gouda Centraal.

Op deze bijzondere locatie bieden wij een zeer afwisselend en informatief programma aan. Zo zal André Kuipers ons, na de opening door de burgemeester, voorzien van extra motivatie om ons belangrijke werk met volle energie voort te zetten.

In de pauzes kunnen de deelnemers genieten van de kerk en de weekmarkt met Goudse kazen. Deelname aan de Landelijke Gebruikersdag is uitsluitend voor licentiehouders.

TERUG
Nieuwe chat starten

Er is helaas een technische fout opgetreden. Wil je ons helpen deze chatbot te verbeteren? Meld wat er misging via info@norminstituutbomen.nl. Alvast bedankt!

Veld mag niet leeg zijn