Soepele bijeenkomsten
21 mrt 2022

Het lijkt nu alweer langer geleden: restricties op aantallen en gecancelde bijeenkomsten. De komende maanden gaan we er dan ook voor! Met bijeenkomsten over diverse onderwerpen op verschillende locaties. Handboek Bomen 2022, de Omgevingswet en Bomen, de Landelijke Gebruikersdag en natuurlijk de ‘Wat hebben we in huis bijeenkomsten’.

Een licentie bij Norminstituut Bomen geeft onbeperkt toegang tot de instrumenten. Het Handboek Bomen vormt de basis van het instrumentenpakket. Daarnaast is de Handreiking Omgevingswet en Bomen inmiddels een vaste toevoeging voor het beleidskader. Ook gebruiken steeds meer ontwerpers en werkvoorbereiders standaard het Rekenprogramma Boommonitor om kengetallen voor groeiplaatsen van bomen te berekenen. Naast deze instrumenten kunnen licentiehouders onbeperkt de bijeenkomsten bezoeken. Waardevol, want gestructureerd tijd vrijmaken om je in de materie te verdiepen, is vaak noodzakelijk. De waan van de dag zorgt er anders regelmatig voor dat de instrumenten niet voldoende worden ingezet. Bij alle bijeenkomsten kan uitgebreid worden gespard met medegebruikers van andere organisaties. Die grote meerwaarde zorgt ervoor dat steeds meer licentiehouders de bijeenkomsten bezoeken.

De komende maanden zijn er in heel Nederland bijeenkomsten, met als hoogtepunt de feestelijke Landelijke Gebruikersdag op 19 mei in Gouda. De uitnodiging is verstuurd en licentiehouders kunnen zich opgeven via de website.

TERUG