Terugblik Vakbeurs Openbare Ruimte
24 okt 2019

Het zal niemand in ons vakgebied ontgaan zijn dat de Vakbeurs Openbare Ruimte heeft plaatsgevonden op 3 en 4 oktober jongstleden. Wij hebben er weer met veel plezier en enthousiasme gestaan en hebben veel mooie ontmoetingen gehad.

Uiteraard spraken we verschillende bestaande relaties maar gelukkig zeker ook met behoorlijk wat nieuwe. Met name uit België groeit de aandacht voor onze instrumenten. De lezing die we verzorgden over boombescherming is goed bezocht, we zagen veel nieuwe gezichten. Dat is mooi want ‘preken voor eigen parochie’ heeft meestal niet zoveel effect. De volgende gelegenheid waarbij we onze licentiehouders graag ontmoeten is onze Landelijke Gebruikersdag in Den Bosch, op 12 maart 2020. Licentiehouders wacht een breed programma, met actualiteiten zoals de Omgevingswet, gebruikerservaringen van licentiehouders en ontwikkelingen van Norminstituut Bomen, in een prettige ambiance. Licentiehouders kunnen zich na inloggen al opgeven voor deze dag.

TERUG
Nieuwe chat starten

Er is helaas een technische fout opgetreden. Wil je ons helpen deze chatbot te verbeteren? Meld wat er misging via info@norminstituutbomen.nl. Alvast bedankt!

Veld mag niet leeg zijn