Terugblik VOR
10 okt 2022

Vorige week was het weer zover, de Vakbeurs Openbare Ruimte in Utrecht. Leuk om weer veel bestaande relaties te ontmoeten en om nieuwe relaties aan te gaan. En omdat op de beurs ook veel bezoekers komen die nog lang niet allemaal weten waarom bomen belangrijk zijn, hebben we de campagne Bomen zijn Belangrijk daar een flinke boost gegeven.

Zo hebben de bezoekers onder andere veel kleine tafelvlaggetjes gezien van Bomen zijn Belangrijk. Deze vlaggetjes stonden op de stands van onze licentiehouders. Maar ook de film Bomen zijn Belangrijk werd afgespeeld in een speciaal daarvoor ingerichte hoek op de stand. En de reacties waren positief!

Tevens hebben we tijdens de beurs veel bezoekers kunnen informeren over het Handboek Bomen 2022, want daar is natuurlijk best veel aan toegevoegd. Het boomkroonvolume (BKV) mag op veel interesse rekenen. Daarnaast geven de hoofdstukken over de bijbehorende Bomenbalans en de Kwaliteitsbeoordeling stof tot vaktechnische discussie. En dat is goed, want als er over gesproken wordt, gaat het leven.

Er is bovendien veel rendement te halen als de kennis over openbare ruimte wordt vergroot. Niet voor ons, maar voor de bomen.

TERUG