Nieuws Algemeen

Thema:
Algemeen
24 oktober 2019

BIG DATA… STANDAARD DATAPASPOORT VOOR BOMEN NABIJ!

Norminstituut Bomen heeft de laatste jaren veel energie gestoken in de doorontwikkeling van de basis Boomveiligheidscontrole (BVC). De weg naar uniforme dataregistratie voor zowel veiligheidskenmerken als onderhoud is duidelijk ingeslagen. Is nu dan ook het moment voor een standaard datapaspoort nabij?
Lees Verder
Thema:
Algemeen
24 oktober 2019

UPGRADE BVC-CERTIFICAAT NAAR DATA INSPECTEUR BOMEN

De wereld blijft veranderen en ook ons vakgebied ontwikkelt zich door. Als u mee wilt veranderen en zich wilt blijven ontwikkelen, dan kunt u gaan voor dé upgrade van uw BVC-certificaat. Het Data Inspecteur Bomen (DIB-)certificaat is hét certificaat voor de toekomst.
Lees Verder
Thema:
Algemeen
24 oktober 2019

VERSTERKING TEAM

Melanie Brunings zal per januari als consulent Productontwikkeling en Techniek het team van Norminstituut Bomen gaan versterken. Ze verleent onder meer ondersteuning bij het afnemen van examens voor Controleur Handboek Bomen en Data Inspecteur Bomen. Ook zal ze op verzoek van opdrachtgevers, inmiddels ruim 200, maatwerksessies verzorgen om de implementatie van het Handboek Bomen te ondersteunen.
Lees Verder
Thema:
Algemeen
24 oktober 2019

NIEUWE LICENTIEHOUDERS

We verwelkomen weer een aantal nieuwe licentiehouders, waaronder: Gemeente Beesel, gemeente Berkelland, gemeente Brielle, gemeente Dronten, gemeente Duiven, gemeente Het Hogeland, Heldergroen Advies, gemeente Kapelle, gemeente Noordoostpolder, gemeente Tiel, gemeente Waalwijk, gemeente Westervoort, gemeente Weststellingwerf, Quercus Boomexperts.
Lees Verder