Nieuws Algemeen

Thema:
Algemeen
18 maart 2020

Bereikbaarheid Norminstituut Bomen

Uiteraard volgen ook wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en houden we ons aan de voorschriften van het RIVM. Concreet houdt dit in dat wij de komende tijd vanuit huis werken en helaas weinig klanten fysiek kunnen ontmoeten.
Lees Verder
Thema:
Algemeen
24 oktober 2019

BIG DATA… STANDAARD DATAPASPOORT VOOR BOMEN NABIJ!

Norminstituut Bomen heeft de laatste jaren veel energie gestoken in de doorontwikkeling van de basis Boomveiligheidscontrole (BVC). De weg naar uniforme dataregistratie voor zowel veiligheidskenmerken als onderhoud is duidelijk ingeslagen. Is nu dan ook het moment voor een standaard datapaspoort nabij?
Lees Verder
Thema:
Algemeen
24 oktober 2019

UPGRADE BVC-CERTIFICAAT NAAR DATA INSPECTEUR BOMEN

De wereld blijft veranderen en ook ons vakgebied ontwikkelt zich door. Als u mee wilt veranderen en zich wilt blijven ontwikkelen, dan kunt u gaan voor dé upgrade van uw BVC-certificaat. Het Data Inspecteur Bomen (DIB-)certificaat is hét certificaat voor de toekomst.
Lees Verder
Thema:
Algemeen
24 oktober 2019

VERSTERKING TEAM

Melanie Brunings zal per januari als consulent Productontwikkeling en Techniek het team van Norminstituut Bomen gaan versterken. Ze verleent onder meer ondersteuning bij het afnemen van examens voor Controleur Handboek Bomen en Data Inspecteur Bomen. Ook zal ze op verzoek van opdrachtgevers, inmiddels ruim 200, maatwerksessies verzorgen om de implementatie van het Handboek Bomen te ondersteunen.
Lees Verder