Nieuws Boommonitor

Thema:
Boommonitor
18 maart 2020

Update Boommonitor i-Tree Canopy

Het rekenprogramma Boommonitor wordt periodiek geüpdatet. Binnen het tabblad ‘Specificaties’ is een filter toegevoegd voor de keuze en zoekfunctie van een boomsoort, zodat u snel op basis van ‘sortiment’ of een ‘specifieke boomgrootte’ kunt vinden wat u zoekt. Tevens zijn voor een groot deel van de bomen uit de bomenlijst foto’s toegevoegd en is de bomenlijst in omvang uitgebreid tot ruim 350 gangbare boomsoorten en cultivars.
Lees Verder
Thema:
Boommonitor
18 september 2018

Boommonitor update 2018

Licentiehouders van het Norminstituut Bomen hebben naast het Handboek Bomen verschillende instrumenten tot hun beschikking om de kwaliteitszorg van bomen in de openbare ruimte te verhogen. Boommonitor is zo’n instrument. Met Boommonitor kunnen gebruikers snel en eenvoudig kengetallen van bomen doorrekenen en deze als onderbouwing toevoegen aan een ontwerp, projectplan of boomadvies. Boommonitor heeft een […]
Lees Verder
Thema:
Boommonitor
1 maart 2016

Publicatie in Vitale Groene Stad | Boommonitor

‘Laat je niet leiden door het groene-bolletjes-syndroom’
Lees Verder
Thema:
Boommonitor
31 augustus 2015

Boommonitor Online geactualiseerd!

In samenspraak met onze licentiehouders hebben wij een aantal belangrijke aanpassingen doorgevoerd in ons rekenprogramma Boommonitor Online. Hieronder zetten we ze voor u op een rijtje. Sortimentslijst De sortimentslijst binnen Boommonitor Online is volledig opnieuw opgezet. Aanvullende cultivars en meer inhoudelijke informatie over de boomgrootte en het gebruik van boomsoorten zijn nu standaard opgenomen in de sortimentslijst.
Lees Verder