Nieuws Handboek Bomen

Thema:
Handboek Bomen
10 februari 2020

Handboek Bomen Junior Planten Bomen

Norminstituut Bomen is partner van de Nationale Boomfeestdag. Tijdens de Nationale Boomfeestdag planten kinderen door heel Nederland duizenden bomen. Het is natuurlijk geen verrassing dat wij vinden dat de bomen goed geplant moeten worden en nazorg moeten krijgen.
Lees Verder
Thema:
Algemeen
11 april 2019

I-TREE IN HANDBOEK BOMEN 2022

Platform i-Tree Nederland heeft veel werk verzet om de Amerikaanse versie van i-Tree om te zetten naar een voor Nederland geschikte versie. We praten u bij.
Lees Verder
Thema:
Handboek Bomen
13 augustus 2018

Publicatie Vitale Groene Stad | Handboek Bomen

Lisse, het groenste dorp van 2017, heeft sinds een paar jaar het Handboek Bomen omarmd. Het handboek biedt handvatten aan voor ontwerp, realisatie en beheer van bomen in de openbare ruimte. Paul Wolvers, beleidsmedewerker Groen bij de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen vertelt over de ervaringen en de motivatie achter deze overstap.
Lees Verder
Thema:
Handboek Bomen
25 juni 2018

Handboek Bomen 2018 XXL

Op de Landelijke Gebruikersdag op 19 april jl. werd het Handboek Bomen 2018 gelanceerd. Het Handboek is totaal geüpdatet en is inmiddels voor ruim 160 opdrachtgevers dé norm voor kwaliteitszorg van bomen in de openbare ruimte. Toepassing van het Handboek Bomen binnen uw organisatie waarborgt de kwaliteitszorg rond bomen op een professionele wijze. Het handboek […]
Lees Verder