Veteraanbomen kijken in Engeland
25 jun 2018

“Iedereen zou eigenlijk de schitterende veteraanbomen in Engeland moeten zien.” Dat was de conclusie die we als team trokken na onze jubileumreis in het voorjaar van 2017. Iedereen meenemen is niet gelukt, maar met vijf prijswinnaars fantastische bomen bekijken in Engeland wél!

Tijdens de Landelijke Gebruikersdag afgelopen april verlootten we de tickets naar Engeland. Met de deelnemers zijn we vervolgens half juni afgereisd naar de UK. De middag na aankomst zagen we al direct schitterende oude taxussen en een fantastische ceder. Op het programma stonden verder diverse veteranen zoals lindenlanen, tamme kastanjes, beuken en oeroude eiken (zie foto).

Jeroen Heindijk, dé gids voor het bezoeken van veteraanbomen in Engeland, begeleidde ons. Al jaren volgt hij verschillende bomen in Zuid-Engeland en hij kan er daardoor uitgebreid toelichting over geven. Om ook de indruk te ervaren die de bomen op ons hebben gemaakt, is er maar één optie: gaan! Jeroen organiseert regelmatig reizen voor individuele inschrijvers, via deze link komt u op zijn website.

TERUG
Nieuwe chat starten

Er is helaas een technische fout opgetreden. Wil je ons helpen deze chatbot te verbeteren? Meld wat er misging via info@norminstituutbomen.nl. Alvast bedankt!

Veld mag niet leeg zijn