Wij zitten niet stil

Onderdeel van Thema
Algemeen
13 juni 2017

Verhuizing, de validatie van Handboek Bomen 2018 en de regionale themabijeenkomsten, we blijven actief!

Het werd al eerder aangekondigd en is nu een feit: Norminstituut Bomen is verhuisd. Sinds begin juni zijn wij gevestigd in het historische stadshart van Gouda. Dichtbij het intercitystation en een grote parkeergarage. Naast een authentiek verbouwd kaaspakhuis staat ons pand. Het is voorzien van zonnepanelen en voldoet verder aan alle moderne vereisten voor werkplekken en vergaderruimten. Inmiddels zijn op de website en alle andere pr-uitingen onze nieuwe contactgegevens meegenomen. U bent van harte welkom op onze nieuwe stek. De koffie staat niet altijd klaar… maar als u uw bezoek even aankondigt, dan zetten we graag verse voor u!

Het duurt natuurlijk nog wel even, maar de voorbereidingen voor de Landelijke Gebruikersdag zijn alweer gestart. We zijn te gast bij de Drechtsteden in Dordrecht op 19 april 2018. Uiteraard krijgen licentiehouders tijdig een uitnodiging. De dag zal plaatsvinden in het Energiehuis, een mooie plek om Handboek Bomen 2018 te lanceren. De nieuwe versie wordt momenteel gevalideerd onder leiding van onze projectleider validatie en door onze vaste partners: Stadswerk, VHG Boomspecialisten en de opleiders IPC Groene Ruimte en Van Hall Larenstein. 

Inmiddels zijn we alweer ruim over de helft van het aantal (goed bezochte) regionale themabijeenkomsten. Licentiehouders kunnen zich nog opgeven voor de sessies in Eindhoven en Nieuwegein; via deze link kan er ingeschreven worden. Liever een themabijeenkomst op locatie? Dat kan! Neem contact met ons op en wij plannen een maatwerkbijeenkomst in.