Wij zitten niet stil!

Onderdeel van Thema
Algemeen
16 maart 2017

Komende zomer gaat Norminstituut Bomen verhuizen. Nu zijn we in Capelle aan den IJssel nog te gast in een pand met meerdere gebruikers. Op onze nieuwe stek in Gouda hebben we een eigen pand en zijn we uitstekend per openbaar vervoer bereikbaar. Uiteraard laten we de verhuizing niet ongemerkt voorbijgaan.

Rogier Mulder heeft Norminstituut Bomen verlaten, hij is deze maand gestart bij de gemeente Tilburg. Deze gemeente is hem niet onbekend, hij werkte hier een aantal jaren geleden al. We blijven in contact met Rogier, want de gemeente Tilburg is licentiehouder. Inmiddels zijn we een nieuwe consulent aan het werven, en we staan altijd open voor goede suggesties.

In Tuin en Landschap 3 van dit jaar stond een mooi artikel over het leveren van bomen. Het kwam tot stand na ons initiatief om samen met de gemeente Alphen aan den Rijn en Naktuinbouw om de tafel te gaan. Het artikel is hier terug te vinden. Op de aankomende Boominfodag op 31 mei en 1 juni lanceren we samen met onze partners de poster ‘Leveren en Planten bomen’. Iedere bezoeker krijgt een exemplaar mee naar huis, een goede reden om dit mooie evenement te bezoeken. Zoals alle Bomenposters is ook deze poster kosteloos voor iedereen te downloaden via onze site, dus ook voor niet-licentiehouders. Inschrijven voor de Boominfodag kan hier.