Bijeenkomsten

Jaarlijks organiseren we zowel landelijke als regionale bijeenkomsten voor onze licentiehouders. Wij ontmoeten hen graag! Ook weten we dat licentiehouders het waardevol vinden om elkaar te ontmoeten en ervaringen met elkaar te delen. Tijdens de bijeenkomsten wisselen we kennis uit en informeren we deelnemers over de laatste ontwikkelingen.

Landelijke Gebruikersdag

Tijdens de Landelijke Gebruikersdag ontmoeten licentiehouders uit heel Nederland elkaar. Ook wisselen de gemiddeld circa 300 deelnemers gebruikerservaringen van onze instrumenten uit. Tevens presenteren we de nieuwste ontwikkelingen binnen de instrumenten en bieden we een podium voor sprekers die actuele ontwikkelingen in het vakgebied presenteren. Het geeft veel deelnemers energie om te zien dat collega’s door heel Nederland zich inzetten voor de verbetering van de kwaliteitszorg van bomen. De uitdagingen van veel opdrachtgevers komen overeen. Het delen van de wijze van aanpak biedt voor velen dan ook een meerwaarde.

Regionale Themabijeenkomsten

De interactieve regionale themabijeenkomsten zijn bedoeld om in kleiner verband in te zoomen op de toepassing van de verschillende instrumenten. Gebruikers kunnen ervaringen delen over een effectieve implementatie van de instrumenten. Het directe onderlinge contact geeft de energie om de implementatie met frisse moed op te pakken.