Ons team

Tik ons even op de schouder als je meer over ons wilt weten.

Marc Meijer
Directeur

Als oprichter en directeur van het Norminstituut Bomen bewaakt Marc de koers van de organisatie.

Samen de kwaliteitszorg van bomen verbeteren, dát is zijn doel.

Henri Rogaar
Directeur ontwikkeling en techniek

Grondlegger van het Handboek Bomen. Als boomdeskundige en -taxateur van het eerste uur is Henri de aanvoerder van onze denktank. Ook is hij, als ontwikkelaar, verantwoordelijk voor de inhoud van onze instrumenten.

Ingewikkelde zaken eenvoudig maken en op elkaar afstemmen, dát is zijn missie. Natuurlijk zoomt hij af en toe even uit om samen te vatten, om daarna weer in de details te duiken en te kijken of het nog beter ‘SMART’ is in te passen.

 

Maartje Pinxteren
Projectleider | Coördinator examinering | Voorzitter validatiecommissie

De ontwikkeling van nieuwe, en het updaten van bestaande, instrumenten vergen strakke planning. Technische ontwikkelingen, bijeenkomsten en overleggen met partners vergen goede projectleiding. En daarvoor hebben we Maartje!

Overzicht behouden, bijsturen en nuchter toch steeds kritische vragen blijven stellen, dat zijn haar kwaliteiten.

Willem Zevenbergen
Consulent

Willem heeft jaren actief gewerkt in de boomverzorging en het boomtechnisch advies. Na de laatste jaren in de specialistische arbeidsbemiddeling te hebben gewerkt, gaat hij terug naar de basis.

Als consulent zal Willem licentiehouders bij staan in het effectieve gebruik van de instrumenten. Met zijn brede netwerk in heel Nederland zal hij voor velen geen onbekende zijn.

Melanie Brunings
Consulent ontwikkeling en techniek

Als ervaren communicatieve boomtechnisch adviseur is Melanie breed inzetbaar. Zo is ze bij inhoudelijke vragen aanspreekpunt voor licentiehouders en treedt ze op als examinator tijdens de examens voor Data Inspecteur Bomen.

Haar nieuwsgierigheid en enthousiasme zullen ervoor zorgen dat alle licentiehouders de komende jaren met haar in contact komen, op locatie of tijdens een van onze sessies.

Laila Faress
Schoonmaakster

Opruimen moeten we op kantoor natuurlijk allemaal zelf 😉.

Laila houdt ons kantoor altijd lachend schoon!

Inge Rijsmus
Officemanager

Inge ondersteunt het team bij alle operationele werkzaamheden.

Ook de organisatie van bijeenkomsten is bij haar in vertrouwde handen. Daarnaast handelt ze de inkomende mail en ondersteuningsverzoeken met plezier correct en vlot af.

Haar stem gebruikt ze om dagelijks onze licentiehouders aan de telefoon te woord te staan.

Debby Schouten
Officemanager

Debby ondersteunt het team bij alle operationele werkzaamheden.

Ook de organisatie van bijeenkomsten is bij haar in vertrouwde handen. Daarnaast handelt ze de inkomende mail en ondersteuningsverzoeken met plezier correct en vlot af.

Haar stem gebruikt ze om dagelijks onze licentiehouders aan de telefoon te woord te staan.

Tom Corton
Consulent

Tom heeft al jarenlange ervaring in de branche.

Met enthousiasme bezoekt hij onze licentiehouders. Zijn doel is om gebruikers te motiveren om onze instrumenten te gebruiken.
En daar heeft hij veel plezier in.

Ons team

 

 

Nieuwe chat starten

Er is helaas een technische fout opgetreden. Wil je ons helpen deze chatbot te verbeteren? Meld wat er misging via info@norminstituutbomen.nl. Alvast bedankt!

Veld mag niet leeg zijn