Ons team

Tik ons even op de schouder als je meer over ons wilt weten.

Marc Meijer
Directeur | Consulent

Als oprichter en directeur van het Norminstituut Bomen bewaakt Marc de koers van de organisatie.

Zijn grote kennis van en passie voor bomen komt terug als hij door heel Nederland de (potentiële) licentiehouders bezoekt.

Samen de kwaliteitszorg van bomen verbeteren, dát is zijn doel.

Henri Rogaar
Directeur ontwikkeling en techniek

Grondlegger van het Handboek Bomen. Als boomdeskundige en -taxateur van het eerste uur is Henri de aanvoerder van onze denktank. Ook is hij, als ontwikkelaar, verantwoordelijk voor de inhoud van onze instrumenten.

Ingewikkelde zaken eenvoudig maken en op elkaar afstemmen, dát is zijn missie. Natuurlijk zoomt hij af en toe even uit om samen te vatten, om daarna weer in de details te duiken en te kijken of het nog beter ‘SMART’ is in te passen.

 

Maartje Pinxteren
Projectleider | Coördinator examinering | Voorzitter validatiecommissie

De ontwikkeling van nieuwe, en het updaten van bestaande, instrumenten vergen strakke planning. Technische ontwikkelingen, bijeenkomsten en overleggen met partners vergen goede projectleiding. En daarvoor hebben we Maartje!

Overzicht behouden, bijsturen en nuchter toch steeds kritische vragen blijven stellen, dat zijn haar kwaliteiten.

Ilona van der Reijnst-Smits
Frontoffice manager

Ilona is uw eerste contact via de telefoon of e-mail. Zij handelt de inkomende mail en ondersteuningsverzoeken met plezier correct en vlot af.

Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de operationele aspecten rondom de examens en verschillende marketingactiviteiten, waaronder de organisatie van de Landelijke Gebruikersdag. Pas wanneer Ilona zeker weet dat dit 100 procent in orde is, is zij tevreden.

Willem Zevenbergen
Consulent

Willem heeft jaren actief gewerkt in de boomverzorging en het boomtechnisch advies. Na de laatste jaren in de specialistische arbeidsbemiddeling te hebben gewerkt, gaat hij terug naar de basis.

Als consulent zal Willem licentiehouders bij staan in het effectieve gebruik van de instrumenten. Met zijn brede netwerk in heel Nederland zal hij voor velen geen onbekende zijn.

Melanie Brunings
Consulent ontwikkeling en techniek

Als ervaren communicatieve boomtechnisch adviseur is Melanie breed inzetbaar. Zo is ze bij inhoudelijke vragen aanspreekpunt voor licentiehouders en treedt ze op als examinator tijdens de examens voor Data Inspecteur Bomen en Controleur Handboek Bomen.

Haar nieuwsgierigheid en enthousiasme zullen ervoor zorgen dat alle licentiehouders de komende jaren met haar in contact komen, op locatie of tijdens een van onze sessies.

Wilma Verkleij
Backoffice manager

Wilma ondersteunt het team op de achtergrond met organisatorische en administratieve werkzaamheden.

Met haar basiskennis als milieubiologe kan ze het bredere plaatje natuurlijk goed overzien. Ook haar ervaring vanuit de marketingwereld komt haar van pas tijdens haar werk als Backoffice medewerker.

Ons team