Bedrijfsbezoeken
11 jul 2024

Bij Norminstituut Bomen zijn naast veel opdrachtgevers ook veel opdrachtnemers en leveranciers aangesloten. Begin juli bezochten we als bestuur en team een aantal van deze bedrijven.

Norminstituut Bomen maakt richtlijnen en normen die breed worden ingezet tijdens werkzaamheden rondom bomen. Het is dan ook belangrijk dat deze goed aansluiten bij de ontwikkelingen in de markt.

Het bestuur en team zijn in gesprek gegaan met deze bedrijven. Allereerst bezochten we Van den Berk Boomkwekerijen. Een toonaangevende kweker die bomen levert door heel Europa. Daarna bezochten we de Nationale Bomenbank en Terra Nostra. Twee bedrijven die nauw verbonden zijn en op het gebied van uitvoering en onderzoek samen midden in de branche opereren. Ten slotte was Kekkilä-BVB, leverancier van substraten voor bomen, onze gastheer.

De bedrijven hebben marktontwikkelingen met ons gedeeld. Ook is besproken hoe de normen verbeterd kunnen worden om nog beter afgestemd te zijn op de praktijk. Alle drie de bedrijven heetten ons hartelijk welkom. We hebben de bezoeken als zeer waardevol ervaren en volgend jaar gaan we graag weer op ‘tournee’. Want alleen samen kunnen we de kwaliteitszorg van bomen verbeteren!

TERUG
Nieuwe chat starten

Er is helaas een technische fout opgetreden. Wil je ons helpen deze chatbot te verbeteren? Meld wat er misging via info@norminstituutbomen.nl. Alvast bedankt!

Veld mag niet leeg zijn