Eindelijk Nationale Boomfeestdag
22 nov 2021

Gelukkig ging de Nationale Boomfeestdag dit najaar wél door. Na drie keer uitstellen was het eindelijk groot feest in Alphen aan den Rijn.

Norminstituut Bomen is al jaren partner van de Nationale Boomfeestdag omdat we op de juiste wijze bomen planten heel belangrijk vinden. En dat er kinderen bij worden betrokken vinden we heel goed, zij hebben immers de toekomst!

Het Handboek Bomen Junior is in een speciale editie uitgegeven voor deze Boomfeestdag. Steeds meer gemeenten waarderen dit boekje en bestellen setjes voor de scholen. Wij zijn blij dat we prinses Irene en haar kleinkinderen tijdens de Boomfeestdag ook een exemplaar mochten overhandigen.

Breed draagvlak in de samenleving voor bomen is heel belangrijk. Daarom doet het ons deugd dat de pdf-versie steeds vaker op het digibord van de meester of juf verschijnt! Komend jaar is gemeente Zundert aan zet voor de landelijke viering van de Nationale Boomfeestdag. Uiteraard zijn ook wij daar weer van de partij.

TERUG
Nieuwe chat starten

Er is helaas een technische fout opgetreden. Wil je ons helpen deze chatbot te verbeteren? Meld wat er misging via info@norminstituutbomen.nl. Alvast bedankt!

Veld mag niet leeg zijn