De Kennisbank; waar staan we nu?
7 jul 2020

Na de lancering van de Kennisbank, begin april, kunnen we nu voorzichtig de balans opmaken. We kunnen constateren dat de Kennisbank goed gevonden en gebruikt wordt. Ook zijn de reacties positief.

Natuurlijk is nog niet iedereen even bekend met de Kennisbank, dat zal echter snel veranderen gezien de prominente plaats achter de login. De Kennisbank is toegankelijk voor licentiehouders. Nog niet bezocht? Neem er even de tijd voor.

Eén zoekopdracht en je weet niet alleen wat er over het gewenste onderwerp in het Handboek Bomen is opgenomen, maar ook of bijvoorbeeld de Bomenstichting of de KPB er een actueel artikel over heeft gepubliceerd. Daarna deel je eenvoudig het zoekresultaat met een collega of bewaar je het artikel in de eigen omgeving.

Je vindt er natuurlijk ook onze instrumenten zoals Handboek Bomen (ook pdf), Boommonitor, de Resultaatsmeter en de Bomenposters.

Uiteraard is er altijd ruimte voor verbeteringen en aanvullingen. Suggesties? Laat het ons weten, samen maken we de Kennisbank beter!

TERUG