Rondje langs de provincies
6 jul 2020

Zoals iedereen hadden ook wij een ander voorjaar dan gepland. Zo gooide corona roet in het eten van onze Landelijke Gebruikersdag. Inmiddels hebben we helaas moeten besluiten dat er in 2020 geen Landelijke Gebruikersdag (meer) plaatsvindt. Want deze dag moet altijd een feest van ontmoeting zijn in een ongedwongen sfeer.

Maar omdat we onze licentiehouders wel graag ontmoeten, organiseren we in het najaar in elke provincie een regionale sessie, uiteraard met inachtneming van de actuele RIVM-richtlijnen.

Tijdens deze bijeenkomsten praten we licentiehouders bij over de laatste ontwikkelingen; zoals onze plannen voor de richtlijn Boombeleid en een preview van Handboek Bomen 2022 . Ook de Kennisbank, updates van de instrumenten en het datapaspoort komen realtime aan bod en is er zoals altijd ruimte voor ontmoetingen.

Ben je licentiehouder en wil je één van de sessies bijwonen? Meld je dan zo snel mogelijk (kosteloos) aan voor de sessie in een provincie naar keuze, want nu geldt nog meer dan anders: vol is vol!

TERUG
Nieuwe chat starten

Er is helaas een technische fout opgetreden. Wil je ons helpen deze chatbot te verbeteren? Meld wat er misging via info@norminstituutbomen.nl. Alvast bedankt!

Veld mag niet leeg zijn