Vraag het Handboek Bomen
11 jul 2024

Wat staat er allemaal in Handboek Bomen? Dat kun je natuurlijk rustig opzoeken, maar sinds kort kun je ook gebruik maken van een handige app: Vraag het Handboek Bomen. Bij onze opdrachtgevers en -nemers werken boomspecialisten. Deze specialisten kennen het Handboek Bomen goed en vinden snel wat ze zoeken. Er zijn echter ook veel licentiehouders waar civiele techneuten of bijvoorbeeld rioolspecialisten ook wel eens iets willen opzoeken in Handboek Bomen. Maar waar zoek je bijvoorbeeld naar graafafstanden in dat dikke boek? Met behulp van onze nieuwe app Vraag het Handboek Bomen is zoeken en het vinden van de juiste informatie een stuk makkelijker geworden.

Je hoeft niet exact te weten wat je zoekt, je kunt gewoon je vraag stellen en binnen enkele seconden heb je het antwoord! Het voordeel van deze AI applicatie is dat vragen met spelfouten of ‘kromme vragen’ ook beantwoord worden. En als je antwoord niet gelijk helder is, dan kun je doorvragen. Bij het antwoord wordt ook duidelijk aangegeven wat de bron in Handboek Bomen is. Wel zo handig als je het nog exact na wil lezen. En natuurlijk zijn onze medewerkers ook nog steeds beschikbaar om jouw vraag te beantwoorden. Vraag het Handboek Bomen is door iedereen, met of zonder licentie, kosteloos te gebruiken voor de log in. Zo nodigen we iedereen uit om kennis te maken met Handboek Bomen, met als doel het verbeteren van de kwaliteitszorg van bomen in de openbare ruimte. Door steeds meer mensen.

TERUG
Nieuwe chat starten

Er is helaas een technische fout opgetreden. Wil je ons helpen deze chatbot te verbeteren? Meld wat er misging via info@norminstituutbomen.nl. Alvast bedankt!

Veld mag niet leeg zijn