Eerste Controleurs Handboek Bomen in the picture

Onderdeel van Thema
Resultaatsmeter
27 juni 2016

Op de Boominfodag vond de officiƫle uitreiking van het certificaat Controleur Handboek Bomen plaats. Een groot aantal van de inmiddels gecertificeerde Controleurs was hierbij aanwezig.
Benieuwd wie nog meer gecertificeerd is? Via deze link komt u rechtstreeks in het register.

Inmiddels zijn de opleiders aardig voorbereid op het verzorgen van de opleiding tot Controleur Handboek Bomen. Via deze pagina kunt u direct zien wie de opleiding verzorgen en kunt u zich inschrijven voor een reguliere of incompany opleiding. Wij verwelkomen u graag bij het komende examen!

Afgelopen donderdag 16 juni heeft er weer een examen Controleur Handboek Bomen plaatsgevonden. Ook dit keer waren wij zeer tevreden over de grote opkomst van examenkandidaten. Er zijn 12 examenkandidaten geslaagd en binnen een zeer korte termijn zullen de meest recent gecertificeerde controleurs ook te vinden zijn in het register.

Voor 2017 zijn de data voor het examen Controleur Handboek Bomen inmiddels vastgelegd. De examens in 2017 gaan plaatsvinden op: 16 februari, 13 april, 29 juni, 3 oktober en 27 november.

Meer informatie over de Resultaatsmeter is te vinden op onze website, uiteraard kunt u ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen.