Handboek Bomen Junior, Planten Bomen

Onderdeel van Thema
Handboek Bomen
18 maart 2020

Gisteren zou de Nationale Boomfeestdag plaatsvinden. Tijdens de Nationale Boomfeestdag planten kinderen door heel Nederland duizenden bomen. Het is natuurlijk geen verrassing dat wij vinden dat de bomen goed geplant moeten worden en nazorg moeten krijgen. Daarom is Norminstituut Bomen partner van de Nationale Boomfeestdag.

Ter gelegenheid van de Nationale Boomfeestdag hebben we het Handboek Bomen Junior Planten Bomen ontwikkeld. Dit is niet alleen een leerzaam, maar ook vrolijk boekje voor kinderen. Want jong geleerd is oud gedaan, toch? In zes korte, beeldende hoofdstukken worden alle facetten van het planten van bomen uitgelegd.

Helaas is ook de Nationale Boomfeestdag uitgesteld naar het vroege najaar (de exacte datum is nog niet bekend). Nu alle kinderen en veel ouders de komende tijd thuis zitten, lijkt het ons een goed moment om het boekje alvast digitaal te delen. De natuur staat immers nooit stil, zeker niet in het voorjaar!

Klik hier om het Handboek Bomen Junior te openen.

Na afloop van de Landelijke Gebruikersdag ontvangen alle deelnemers een hardcopy exemplaar van het Handboek Bomen Junior. Ook krijgen licentiehouders dan de mogelijkheid om voor het najaar of volgende voorjaar het Handboek Bomen Junior te bestellen ter gelegenheid van de Nationale Boomfeestdag.

Samen sterk voor kwaliteitszorg rond bomen, dus ook met kinderen!