Handboek Bomen Junior Planten Bomen

Onderdeel van Thema
Handboek Bomen
10 februari 2020

Norminstituut Bomen is partner van de Nationale Boomfeestdag. Tijdens de Nationale Boomfeestdag planten kinderen door heel Nederland duizenden bomen. Het is natuurlijk geen verrassing dat wij vinden dat de bomen goed geplant moeten worden en nazorg moeten krijgen.

Daarom hebben wij Handboek Bomen Junior Planten Bomen ontwikkeld, een vrolijk boekje voor kinderen. Want jong geleerd is oud gedaan, toch? In zes korte, beeldende hoofdstukken worden alle facetten van het planten van bomen doorgenomen. Log in op onze website, klik op de knop ‘instrumenten’ en dan op ‘Handboek Bomen 2018’. In het uitrolmenu is onder ‘Preview Handboek Bomen Junior’ een preview beschikbaar van de hoofdstukken ‘Waarom planten we bomen’ en ‘Hoe plant je de boom’.

In het boekje zijn wat kleine grapjes verwerkt om kinderen op een positieve en speelse manier kennis te laten maken met het planten van bomen.

Het boekwerkje is voor licentiehouders voor 295 euro per set van 30 stuks (een schoolklas) te bestellen. Deze kosten zijn inclusief administratie- en verzendkosten en exclusief btw (9%). Op de Landelijke Gebruikersdag, 12 maart aanstaande in Den Bosch, overhandigen wij het eerste exemplaar aan Peter Derksen, Directeur Nationale Boomfeestdag.

Als uw bestelling binnen is voor 18 februari, heeft u de boekjes uiterlijk 12 maart in huis, een week voor de Nationale Boomfeestdag. Als u het boekje eerst wilt zien vóór bestelling, dus tijdens de Gebruikersdag, dan heeft u ze niet tijdig voor de aankomende Boomfeestdag op 18 maart in huis. Maar ook los van de Nationale Boomfeestdag zijn de boekjes natuurlijk leuk en leerzaam!

Nog niet opgegeven voor de Landelijke Gebruikersdag? Geen probleem, het kan nog. Maar wacht niet te lang, want we zijn bijna ‘uitverkocht’.

U kunt uw bestelling plaatsen door een mail te sturen naar:
info@norminstituutbomen.nl

Neem in uw bestelling de volgende gegevens op:
Naam contactpersoon
Rechtstreeks telefoonnummer contactpersoon
Afleveradres
Factuuradres
Eventuele kostenplaatsnummers of specifieke vereiste gegevens voor op de factuur
En natuurlijk het aantal sets dat u wenst te bestellen.

Samen sterk voor kwaliteitszorg rond bomen, dus ook met kinderen!