Nieuws Evenementen

Thema:
Algemeen
11 april 2019

TERUGBLIK LANDELIJKE GEBRUIKERSDAG 2019

Afgelopen donderdag 21 maart, tijdens de start van de lente, vond de jaarlijkse Landelijke Gebruikersdag van het Norminstituut Bomen voor de zesde keer plaats. Gastheer dit jaar was de gemeente Arnhem.
Lees Verder
Thema:
Evenementen
29 november 2018

Inspirerende Regiobijeenkomsten

In de maanden oktober en november hebben de jaarlijkse regiobijeenkomsten van het Norminstituut Bomen weer plaatsgevonden. Het waren inspirerende vakbijeenkomsten waarbij licentiehouders kennis uitwisselen en zijn bijgepraat over de updates van de instrumenten en andere noviteiten binnen het Norminstituut Bomen.
Lees Verder
Thema:
Evenementen
29 november 2018

Bomen planten is een feest

Het planten van bomen tijdens de Boomfeestdag is om meerdere redenen fantastisch; je doet iets voor de toekomst en maakt kinderen blij. Norminstituut Bomen onderschrijft de doelstelling van de Boomfeestdag, en is er daarom partner van geworden.
Lees Verder
Thema:
Evenementen
18 september 2018

Osnabrücker Baumpflegetage 2018

Op 4 en 5 september jl. hebben Henri Rogaar en Willem Zevenbergen in Duitsland de 36e editie van het congres Osnabrücker Baumpflegetage bezocht aan de Hochschule in Osnabrück. Twee volle dagen met een interessant programma van meer en minder bekende sprekers over uiteenlopende onderwerpen. Bij de opening van het evenement werd door de Duitse Boomkoningin […]
Lees Verder